YouTube змінив дизайн кнопки пропуску реклами, зробивши її менш зручною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останніми днями деякі користувачі Ютуб помітили, що пропускати рекламу стало складніше. На Reddit активно обговорюють нову проблему: замість звичного таймера зворотного відліку над кнопкою Пропустити тепер з’являються чорні прямокутники. Про це повідомляє видання The Verge.

Реклама

Що ще відомо

У відповідь на занепокоєння користувачів YouTube роз’яснив ситуацію. Прес-секретар платформи Олува Фалодун наголосила, що кнопка “Пропустити”, як і раніше, доступна і з’являється через 5 секунд після початку реклами, як і раніше. Однак, змінилися деякі візуальні елементи інтерфейсу.

YouTube прагне спростити дизайн рекламного плеєра, щоб користувачі могли краще взаємодіяти з рекламним контентом. Тепер таймер відображається у вигляді лінії прогресу, що має зробити комфорт перегляду більш приємним як на настільних комп’ютерах, так і на мобільних пристроях.

Фото: reddit.com

Платформа активно збільшує обсяги реклами і тепер рекламні ролики можуть з’являтися навіть під час пауз у відео. Більш того, YouTube продовжує боротьбу з блокувальниками реклами, що також викликає незадоволення користувачів.

Для тих, хто хоче повністю позбавитися реклами, найпростішим рішенням залишається підписка на YouTube Premium. Це, як відомо, питання не лише зручності, а й принципу для багатьох користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ