Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в посилці, що прийшла, опинилися тільки два блокноти. Користувач під ніком keysersozay на платформі Reddit заявив , що представники корпорації Apple відмовилися як-небудь допомагати йому у вирішенні цієї проблеми.

Реклама

Що ще відомо

Як розповів чоловік у своєму пості, в офіційному магазині Apple Store він оформив попереднє замовлення на новенький iPhone 16 Pro приблизно 20 вересня. Корпорація Apple повідомила, що замовлення надіслано клієнту за допомогою кур’єрської служби DPD. При цьому користувач насторожився, що кур’єр привіз новий телефон набагато швидше, ніж зазначено в офіційних документах.

Під час приймання замовлення британець переглянув упаковку, і вона була ціла. Коли кур’єр поїхав, чоловік зауважив, що коробка від телефону трохи пом’ята, але особливої ​​уваги цьому не приділив, бо таке часто трапляється під час перевезення. Більше того, усі захисні пломби були на місці. Однак відразу після відкриття упаковки на чоловіка очікувало розчарування: замість довгоочікуваного iPhone 16 Pro всередині коробки виявилося два щоденники.

За словами постраждалого, швидше за все, хтось у логістичному центрі розкрив коробку та замінив смартфон ще до того моменту, як той вирушив у доставку. Після цього користувач одразу написав у технічну підтримку Apple, де його попросили докладно описати ситуацію, сфотографувати отриманий товар і написати заяву в поліцію. Після здійснення всіх дій підтримка корпорації Apple відповіла чоловікові, що перевірка ситуації була завершена спільно з кур’єрською службою, і було встановлено, що заміна або повернення коштів не надані.

На Reddit постраждалий британець заявив, що зрештою він залишився з порожньою коробкою від iPhone 16 Pro і без тисячі доларів.

Представники кур’єрської служби DPD заявили клієнту, що вони також нічим не можуть допомогти, оскільки доставка була повністю сплачена компанією Apple. Тому з усіх питань заміни та повернення коштів необхідно зв’язуватися саме з нею.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ