Співробітники OpenAI стурбовані змінами, пов’язаними з ребрендингом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомо, що OpenAI готується до значного ребрендингу, який включає новий логотип, що викликав здивування серед співробітників. За інформацією від Fortune, під час нещодавніх загальнокорпоративних зборів працівники були приголомшені новим дизайном, який замінює звичний шестикутний символ квітки на велику чорну літеру “O” або просте кільце.

Реклама

Співробітники охарактеризували новий логотип як «недостатньо креативний» і навіть «зловісний», що різко контрастує з нинішнім дизайном, який символізує «точність, потенціал і оптимізм».

Процес редизайну розпочався рік тому, обумовлений потребою OpenAI створити більш солідний фірмовий стиль, оскільки компанія «завойовує визнання в суспільстві». Однією з причин змін стало те, що компанія не має прав на шрифти, які використовуються в її поточному брендингу.

Крім зміни логотипу, OpenAI також реструктуризує свою корпоративну модель. Генеральний директор Сем Альтман повідомив співробітникам, що компанія планує перейти від некомерційних основ до більш традиційної комерційної структури.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоfortune.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ