iPhone 17 отримає значні оновлення дисплея

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За інформацією Росса Янга з Display Supply Chain, iPhone 17, iPhone 17 Slim (який замінить погано продавану модель Plus), iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max отримають суттєві оновлення дисплеїв у наступному році.

Реклама

Янг зазначає, що iPhone 17 нарешті отримає частоту оновлення 120 Гц і LTPO OLED-панель, що дозволить змінювати частоту аж до 1 Гц. Це значне нововведення, оскільки Apple досі зберігала високі частоти оновлення лише для Pro-моделей, навіть у лінійці iPhone 16.

Також iPhone 17 Slim отримає підтримку 120 Гц і LTPO, що робить його перспективним “гало-продуктом” Apple. Ця модель відзначатиметься своїм тонким дизайном, тому неможливо уявити її без базової преміум-функції, як-от частота оновлення 120 Гц.

Крім того, моделі iPhone 17 Pro і Pro Max, за прогнозами, отримають Face ID під дисплеєм. Ця функція вже давно обговорюється, і тепер, схоже, її впровадження заплановане на наступний рік. Це може означати зникнення або трансформацію динамічного острова, оскільки виріз на екрані стане значно меншим і залишиться лише для селфі-камери. Таким чином, iPhone 17 Pro та Pro Max будуть виглядати більш схожими на сучасні флагмани на Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ