Компанія-партнер Facebook, Google і Amazon прослуховує користувачів для аналізу даних

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Документи компанії Cox Media Group (CMG), одного з партнерів таких технологічних гігантів як Facebook, Google та Amazon, підтверджують використання технології «Активного прослуховування» (Active Listening), що базується на штучному інтелекті для збору даних про розмови користувачів у реальному часі. Про це повідомляє Futurism, посилаючись на звіт 404 Media.

Реклама

Згідно з документами, CMG має Facebook, Google і Amazon серед своїх клієнтів, але не уточнює, чи ці компанії залучені до використання технології «Активне слухання».

Після запиту медіа до Google про їх партнерство, технічний гігант виключив CMG зі своєї партнерської програми.

Meta, материнська компанія Facebook, у відповідь заявила, що CMG є генеральним партнером, але не є частиною програми, яку рекламують у презентаціях.

Amazon зазначила, що її рекламний підрозділ «ніколи не працював із CMG над цією програмою і не має намірів це робити».

Це вже втретє, коли 404 Media повідомляє про використання технології активного прослуховування Cox Media Group. У грудні 2023 року видання критикувало компанію за використання цієї технології та за відкриту похвалу в подкасті.

У видаленому блозі Cox Media Group згадувалося, що інформація про функцію активного прослуховування зазвичай подається дрібним шрифтом в умовах використання програм.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ