Нотатки з Gemini можуть з’явитися в Google Meet на мобільних пристроях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google планує розширити свою нову функцію “Робити нотатки з Gemini” (“Take Notes with Gemini”) на мобільні пристрої, що дозволить користувачам отримувати автоматичні підсумки зустрічей безпосередньо на своїх смартфонах. Наразі ця функція доступна лише у вебверсії Google Meet.

Реклама

Нещодавно у коді програми Gmail для Android були виявлені рядки, що свідчать про можливий запуск цієї функції на мобільних пристроях.

Основні особливості функції включають:

  • Автоматичні підсумки зустрічей: Gemini надасть підсумок розмови та створить детальну стенограму, яку можна буде додати до спільного документа нотаток.
  • Інтеграція з Google Календарем і Google Диском: Нотатки автоматично зберігатимуться та ділитимуться з учасниками через ці сервіси.
  • Відстеження в режимі реального часу: Під час зустрічі користувачі отримуватимуть повідомлення про статус нотаток, наприклад, “Gemini робить нотатки”.
  • Підтримка тільки англійської мови: Поки що Gemini підтримує тільки англійську мову, інші мови можуть бути додані в майбутньому.

Ця опція може значно полегшити управління зустрічами для користувачів мобільних пристроїв. Проте варто враховувати, що точність автоматичних підсумків може варіюватися, і проблеми з фоновим шумом або акцентами можуть вплинути на якість нотаток.

Наразі функція “Take Notes with Gemini” доступна тільки для користувачів Google Workspace з певними доповненнями, але в майбутньому вона може стати доступною для всіх.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroid Authority

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ