Через 14 років Apple може остаточно відмовитися від випуску навушників EarPods

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Через 14 років після випуску EarPods разом з iPhone 5, Apple може остаточно припинити продаж дротових навушників вартістю $19.

Реклама

Як повідомляє Аарон Перріс з MacRumors, великий американський рітейлер Target включив усі три моделі EarPods (Lightning, 3,5 мм та USB-C) до списку “Non-Carry Forward”, що вказує на можливе зняття цих моделей з виробництва. Хоча точна дата їх припинення поки що невідома, співпадіння новини з проведенням заходу It’s Glowtime, що відбудеться сьогодні, може свідчити про те, що цей крок близький до реалізації.

EarPods були вперше представлені Apple у 2012 році як стандартні навушники, що постачалися разом з iPhone і iPod, замінивши попередні круглі моделі. Спочатку EarPods мали традиційний 3,5-мм роз’єм, але після виходу iPhone 7 і запуску AirPods у 2016 році, Apple почала відмовлятися від цього роз’єму у своїх пристроях. Після цього з’явилася версія EarPods з роз’ємом Lightning, щоб відповідати єдиному порту нового iPhone. Минулого року, після переходу на USB-C в лінійці iPhone 15, Apple випустила третю версію EarPods з USB-C.

Попри те, що EarPods знову стали популярними завдяки своїй хорошій якості мікрофона та доступній ціні, їх припинення продажу може розчарувати багатьох фанатів бюджетних навушників.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ