Марк Гурман розкрив, які новинки представить Apple 9 вересня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні відбудеться презентація Apple, на якій компанія представить нові смартфони та кілька інших новинок. Журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про те, чим Apple планує здивувати своїх прихильників.

Реклама

Очікується, що компанія презентує не лише серії iPhone 16 та Watch Series 10, а й друге покоління навушників AirPods Max. Оригінальна модель вийшла чотири роки тому, і давно очікуються оновлення. Гурман зазначив, що поки невідомо, якою буде нова версія і скільки вона коштуватиме, але очікуються зміни в дизайні, збільшення часу автономної роботи, покращення якості звуку і перехід на новий стандарт Bluetooth.

Також Apple планує представити нові TWS-навушники AirPods 4 з активним шумозаглушенням. Щодо смарт-годин, замість Watch Ultra 3 слід очікувати оновлення торішньої моделі Watch Ultra 2, тепер у новій чорній кольоровій схемі.

Реклама

Гурман спростував чутки про підвищення цін на Pro-версії iPhone. Раніше аналітики з TradeForce прогнозували, що iPhone 16 Pro коштуватиме від 1099 доларів через збільшення базової пам’яті з 128 до 256 ГБ, проте Гурман запевняє, що ціна залишиться на рівні 999 доларів. При цьому поки не відомо, чи збільшиться мінімальна пам’ять.

Презентація розпочнеться о 20:00, а переглянути її можна буде на YouTube-каналі Apple.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоМарк Гурман

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ