Національний оператор Київстар завжди піклується про своїх абонентів, особливо тих, хто вже багато років користується його послугами. Однак іноді компанія ухвалює рішення, які можуть розчарувати українців.

Детальніше про те, які функції Київстар відключає своїм абонентам, читайте у нашому матеріалі.

Днями багато абонентів Київстару отримали смс-повідомлення, в якому компанія повідомляє про обов’язкове відключення декількох популярних послуг. Зокрема, йдеться про “Автовідповідач”, “Хто дзвонив” та “Повідомте про мене”. Ці послуги не зникають повністю, але тепер за їх використання доведеться сплачувати додатково.

Київстар інформує, що вищезгадані послуги будуть об’єднані в єдину послугу “На зв’язку”, яку можна підключити за додаткову плату — лише 0,33 грн на день. Для активації послуги необхідно набрати комбінацію *139*1# та натиснути кнопку виклику.

Відомо, що послуги “Автовідповідач”, “Хто дзвонив” та “Повідомте про мене” припинять свою роботу з 10 вересня. З цього часу абоненти зможуть підключити нову послугу “На зв’язку”.

Київстар продовжує активно працювати над покращенням сервісу, впроваджуючи нові послуги та функції. Варто звертати увагу на періодичні смс-повідомлення від оператора, через які він інформує про нововведення, зміни в тарифних планах та нові можливості мобільної мережі.