Нові загрози від шахраїв: Київстар розповів, як захистити свій акаунт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останнім часом активізувалися кібершахраї, які все частіше використовують зламані акаунти для розповсюдження небезпечних посилань від імені знайомих. Мобільний оператор Київстар попередив своїх клієнтів про нові загрози, підкресливши, що люди зазвичай більше довіряють повідомленням, отриманим від близьких, що робить цей вид шахрайства особливо небезпечним.

Реклама

Київстар рекомендує бути надзвичайно обережними при отриманні повідомлень, навіть якщо вони надходять від знайомих. Перед тим як натискати на будь-яке посилання, оператор радить зателефонувати другові та перевірити, чи справді він надіслав повідомлення.

Особливо важливо бути уважними до повідомлень, які стосуються грошових виплат, акцій, розіграшів, легкого заробітку, важливих новин або пропозицій щодо позик.

Київстар наголошує: “Нові технології приносять нові види шахрайства. Завжди потрібно бути обачними.”

У коментарях до публікації на Facebook багато користувачів підтвердили важливість таких попереджень. Деякі поділилися своїм досвідом і розповіли, що вже впровадили додаткові заходи безпеки, такі як встановлення складних паролів та активація двофакторної автентифікації, щоб захистити свої акаунти.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоКиївстар

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ