Київстар відповів на нарікання українців через проблеми зі зв’язком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Київстар повідомив, що керувати рахунком тепер можна без використання комбінацій “зірочка” та “решітка”. У додатку “Мій Київстар” доступна вся необхідна інформація, включаючи перевірку балансу, залишки по тарифу, роумінг, абонентську плату, послугу екстра Гроші, підключення Суперсил, переказ коштів та інші зручності.

Реклама

Проте, у коментарях до публікації Київстар, користувачі поділилися своїми проблемами під час користування послугами оператора. Вони скаржаться на погану якість мобільного інтернету, відсутність зв’язку та інтернету під час відключень світла, а також на невиконання обіцянки забезпечити послуги протягом чотирьох годин у таких випадках.

У відповідь на ці скарги, Київстар закликав користувачів звертатися до особистих повідомлень з деталями проблем, щоб оператор міг їх перевірити. Представники компанії також пояснили, що робота мобільного зв’язку та інтернету залежить від стабільного електропостачання, а під час аварійних відключень базові станції використовують акумулятори та генератори, що дозволяє підтримувати зв’язок до чотирьох годин.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоКиївстар

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ