Нова PlayStation 5 Pro вийде у продаж 6 грудня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Хоча Sony PlayStation 5 Pro не була офіційно анонсована на Gamescom 2024, ця консоль стала “відкритим секретом” серед учасників конференції. Обговорення на популярних інтернет-форумах вже проливають світло на можливу дату випуску та ціну новинки. Хоча не вся інформація з форумів є підтвердженою, в минулому на таких платформах з’являлися точні дані, тож ця інформація може бути правдивою.

Реклама

Згідно з чутками, PlayStation 5 Pro буде представлена у двох версіях: цифрова модель коштуватиме $599, а версія з дисководом — $699. Якщо офіційний анонс відбудеться 9 вересня на блозі Sony, консоль може надійти у продаж 6 грудня. Для тих, хто вже має зовнішній дисковод для PS5, його можна буде підключити до нової PlayStation 5 Pro і використовувати так само, як з PlayStation 5 Slim.

Крім того, є інформація, що PlayStation 5 Pro не матиме 2 ТБ NVMe SSD, спростовуючи ранні чутки. Дизайн консолі нагадує раніше опубліковані рендери, які деякі порівнюють із логотипом Adidas. Наразі невідомо, чи Sony випустить ігри спеціально для PlayStation 5 Pro, але можливо, що з’являться патчі, які дозволять розробникам запускати ігри з підтримкою 4K при 120 FPS для отримання статусу PlayStation 5 Pro Enhanced. Розробники вже працюють з прототипами PlayStation 5 Pro, і їхній досвід показує, що нова консоль буде потужнішою за базову версію, що особливо важливо для ігор з високими графічними вимогами, таких як ті, що використовують Unreal Engine 5.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ