Українські онлайн-магазини та підприємці тепер можуть підключитися до програми лояльності “Привіт” безпосередньо через інтернет-еквайринг Liqpay від ПриватБанку. Про це повідомляється на офіційній сторінці банку в Telegram.

Реклама

Завдяки цьому нововведенню, онлайн-магазини та підприємці, які реалізують товари через інтернет, мають можливість самостійно приєднатися до програми “Привіт” і пропонувати акційні пропозиції понад 15 мільйонам користувачів Приват24. Вони також зможуть зручно керувати знижками для покупців через спеціалізований маркетинговий сервіс.

Новий канал просування товарів на платформі “Привіт” можна створити та керувати ним безпосередньо через Приват24 для бізнесу. Для цього підприємцям потрібно створити спеціальну пропозицію для своїх клієнтів, підключити LiqPay на своєму сайті для запуску інтернет-акції, а також розробити унікального персонажа та оригінальний слоган для промо-кампанії. Всі результати акції можна відстежувати в маркетинговому кабінеті Приват24 для бізнесу.

Програма лояльності “Привіт” є першою інтелектуальною персоналізованою програмою на українському банківському ринку, яка дозволяє клієнтам ПриватБанку користуватися найцікавішими та найбільш релевантними пропозиціями від провідних брендів.

Усі наявні пропозиції знижок від партнерів можна знайти в меню «Привіт» у мобільному додатку або веб-версії Приват24. Liqpay залишається провідним сервісом для здійснення інтернет-платежів в Україні.