Apple здивує незвичайним анонсом на презентації iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Марк Гурман, авторитетний інсайдер і журналіст Bloomberg, недавно поділився важливою інформацією про статус iPad mini 6-го покоління. За його словами, цей планшет практично повністю розпроданий в багатьох роздрібних магазинах Apple по всьому світу. Така ситуація створює передумови для швидкого анонсу нової моделі iPad mini, що може стати реальністю вже найближчим часом.

Реклама

Гурман вважає, що Apple може презентувати новий iPad mini 7 на вересневій презентації, запланованій на найближчий місяць. У разі підтвердження цих припущень, новинка отримає кілька значних оновлень. Очікується, що iPad mini 7 буде оснащений новим чіпом A17 Pro або представником M-серії, що дозволить підтримувати функції Apple Intelligence. Крім того, новий планшет, ймовірно, отримає покращені камери для кращої якості зйомки, підтримку новітнього стандарту Wi-Fi 6E для швидшого та стабільнішого бездротового з’єднання, а також Bluetooth 5.3 для більш надійного і швидкого з’єднання з іншими пристроями.

Зазначимо, що iPad mini 6-го покоління, яке вийшло у вересні 2021 року, вже відзначило три роки з моменту свого запуску, і до цього часу Apple не зробила жодного оновлення моделі. Це ще більше підвищує ймовірність швидкого анонсу нової версії.

Офіційна презентація нових iPhone відбудеться 9 вересня, що може збігтися з анонсом нових моделей iPad. Проте поки що неясно, чи Apple вирішить представити iPad mini 7 разом з новими iPhone цього місяця, або ж перенесе анонс на жовтень-листопад, можливо, в рамках презентації нових комп’ютерів Mac. Спостерігачі вважають, що затримка з анонсом нового iPad mini може бути частиною стратегії компанії, яка хоче зосередитися на новинках iPhone перед тим, як представити інші продукти.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ