Що чекає на Telegram, якщо арешт Дурова триватиме місяцями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Арешт засновника Telegram Павла Дурова викликав серйозні занепокоєння щодо майбутнього месенджера та пов’язаних із ним продуктів. Експерти припускають, що хоча в короткостроковій перспективі Telegram може продовжувати працювати без змін, у довгостроковій перспективі можуть з’явитися проблеми, такі як регіональні блокування, зниження рівня конфіденційності та введення попередньої модерації контенту.

Реклама

Дурова, якого французька влада затримала 24 серпня, підозрюють у причетності Telegram до незаконної діяльності, включаючи торгівлю наркотиками, відмивання грошей та шахрайство, через слабку модерацію контенту на платформі. Вже після арешту вартість криптовалюти TON, пов’язаної з Telegram, знизилася на 15%, і очікується подальше падіння.

За словами головного редактора iTechua.com Павла Скарбика, затяжні судові розгляди можуть призвести до стагнації розвитку Telegram.

Невизначеність посилюється через відсутність чіткої інформації від французької влади, що підвищує тривогу щодо майбутнього Дурова і можливих наслідків для користувачів Telegram у всьому світі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ