Threads впроваджує зникаючі публікації: вони житимуть всього добу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сервіс мікроблогів Threads, який належить Meta Platforms, продовжує активно розвиватися та отримувати нові можливості. Нещодавно стало відомо про швидкий запуск нової функції, яка дозволить користувачам публікувати пости, що разом із відповідями на них зникатимуть через 24 години після розміщення. Компанія підтвердила, що наразі ця функція проходить тестування за участю обмеженої кількості користувачів Threads.

Реклама

Інформація про впровадження зникаючих повідомлень з’явилася через кілька місяців після того, як глава Instagram Адам Моссері (Adam Mosseri) повідомив про експерименти з функцією автоматичного архівування у Threads. Ця опція дозволяє користувачам встановити дату, після якої повідомлення автоматично приховуються зі стрічки. Проте користувачі в основному негативно відгукувалися про це нововведення, тому автоматичне архівування не стало широко поширеним. Ймовірно, компанія вирішила, що зникаючі повідомлення будуть краще сприйняті аудиторією.

Нагадаємо, що на початку цього місяця кількість користувачів Threads перевищила 200 мільйонів осіб по всьому світу. Нещодавно розробники платформи представили аналітичний інструмент під назвою Insights, який буде особливо корисним для користувачів з великою аудиторією підписників. Крім того, Meta анонсувала функцію відкладених публікацій, яка дозволить користувачам створювати пости заздалегідь і встановлювати час та дату для їхньої публікації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ