Apple тестує чотири нові Mac M4 перед осіннім запуском

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За інформацією від Марка Гурмана з Bloomberg, Apple активізувала тестування чотирьох нових моделей Mac, оснащених чіпами M4. Цього року Apple планує оновити MacBook Pro, Mac mini та iMac, інтегрувавши в них ці нові чіпи, і ми можемо очікувати їх появу вже в жовтні.

Реклама

Згідно з даними, отриманими з журналів розробників, усі чотири пристрої Mac оснащені базовими версіями чіпа M4. Три з них мають 10-ядерний процесор і 10-ядерний графічний процесор, а четвертий — 8-ядерний процесор і 8-ядерний графічний процесор, що є новою конфігурацією для чіпа M4. Усі ці моделі мають 16 або 32 ГБ уніфікованої пам’яті.

Чіп M4, який використовується в моделях iPad Pro з обсягом пам’яті 256 ГБ і 512 ГБ, має 9-ядерний процесор і 10-ядерний графічний процесор. У версіях на 1 ТБ і 2 ТБ встановлено 10-ядерний процесор і 10-ядерний графічний процесор, аналогічний тому, що буде використовуватись у деяких моделях Mac.

Гурман не згадує про чіпи M4 Pro або M4 Max, які можуть з’явитися в потужніших моделях Mac mini та 14-дюймових і 16-дюймових MacBook Pro. Ці чіпи мають отримати більше процесорних і графічних ядер, а також більший обсяг пам’яті.

Поки що незрозуміло, чи Apple планує випустити лише моделі зі стандартним чіпом M4, або ж компанія має намір також представити версії з чіпами M4 Pro та M4 Max, які ще не з’явилися в журналах розробників.

Раніше ходили чутки, що Apple оновить 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro, а Гурман зазначав, що новий, тонший Mac mini буде доступний як з чіпом M4, так і з M4 Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ