Instagram запускає нову функцію «Пісня в профілі»

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Instagram анонсував нову функцію, яка дозволяє користувачам додавати пісні до свого профілю, що нагадує про практику Myspace на початку 2000-х років.

Реклама

Тепер музика може з’являтися в біографії профілю користувача. На відміну від Myspace, пісні не відтворюються автоматично при відвідуванні профілю. Відвідувачі можуть самостійно відтворювати або призупиняти трек, який обмежений до 30 секунд.

«Ми раді оголосити, що тепер ви можете додати пісню до свого профілю, що дає більше можливостей для самовираження через музику», — йдеться в дописі Instagram від офіційного акаунту творців. «Вибрана пісня залишатиметься активною в профілі, поки ви не вирішите її змінити».

Щоб додати пісню, користувачам потрібно перейти на сторінку редагування профілю та вибрати опцію «Додати музику до свого профілю». Там вони зможуть вибрати трек з бібліотеки ліцензованої музики Instagram, яка вже доступна для використання в Reels та постах.

Нова функція запускається у співпраці зі співачкою Сабріною Карпентер, чий профіль вже має тизер її нової пісні «Taste», яка буде офіційно випущена пізніше цього тижня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ