Плани Apple щодо настільного робота з’явились у ланцюгу постачання

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з чутками, настільний робот від Apple вперше з’явився у глобальному ланцюгу постачання, як повідомляє тайванська газета United Daily News.

Реклама

Apple вибрала компанію Hongzhun для розробки та виготовлення ключових механічних компонентів та корпусів для майбутнього пристрою. Після переходу продукту в масове виробництво, Hongzhun, дочірня компанія Foxconn і давній партнер Apple, буде відповідати за виготовлення механічних частин у великих обсягах.

На останніх зборах акціонерів Hongzhun анонсувала свій намір інвестувати в новітні технології, такі як робототехніка та штучний інтелект, що свідчить про відхід від традиційного фокусу на виробництві корпусів для ноутбуків і ігрових консолей. Компанія вже має досвід у зборці робота Foxconn “FoxBot”.

Проект Apple, відомий під кодовою назвою J595, описується Bloomberg як настільний пристрій, що поєднує дисплей, подібний до iPad, з робототехнічною рукою. Він призначений для функціонування як центр розумного дому Apple, інтегруючись з іншими продуктами і послугами компанії, такими як Siri, і запускаючи модифікацію iPadOS. Очікується, що він буде представлений в 2026 році, і його орієнтовна ціна складе близько 1000 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ