Стосується всіх, хто користується інтернетом: “ПриватБанк” розробив нову функціональну послугу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

«ПриватБанк» запустив нову функцію «Оплата частинами», яка допоможе інтернет-підприємцям збільшити обсяги продажів, залучаючи нових клієнтів і утримуючи існуючих.

Реклама

Про це повідомляє пресслужба банку.

Нова можливість від «ПриватБанку»

«ТЕПЕР ІНТЕРНЕТ-ПІДПРИЄМЦІ МОЖУТЬ НАДАВАТИ СВОЇМ КЛІЄНТАМ УНІКАЛЬНУ МОЖЛИВІСТЬ ОПЛАЧУВАТИ ПОКУПКИ ЧАСТКОВО КАРТКОЮ І ЧАСТКОВО В «ОПЛАТУ ЧАСТИНАМИ» АБО «МИТТЄВУ РОЗСТРОЧКУ», – ЗАЗНАЧИЛИ У «ПРИВАТБАНКУ».

Щоб скористатися новою функцією, підприємцям необхідно активувати її в налаштуваннях особистого кабінету «Оплати частинами». Після цього покупці зможуть оплачувати товари частково власними коштами з картки, а залишок суми – через «Оплату частинами» або «Миттєву розстрочку».

«ЦЕ ДОЗВОЛИТЬ НЕ ЛИШЕ ПРИВЕРТАТИ УВАГУ НОВИХ КЛІЄНТІВ З ЛІМІТОМ «ОПЛАТИ ЧАСТИНАМИ», А Й УТРИМУВАТИ ТИХ, У КОГО ВІН ОБМЕЖЕНИЙ», – ПЕРЕКОНАНІ У БАНКУ.

Новий сервіс доступний для продавців в інтернет-магазинах, соціальних мережах і торгових платформах. Наразі його вже використовують понад 160 партнерів «Оплати частинами». За допомогою цього сервісу можна продавати різноманітні товари – від техніки та одягу до меблів, товарів для дому, навчальних курсів та інших продуктів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ