Виробництво дисплеїв для iPhone 16 прискорилося перед офіційним запуском

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Постачальники Apple збільшили масове виробництво OLED-панелей для iPhone 16 напередодні запуску нових смартфонів у вересні, повідомляє ETNews.

Реклама

Згідно з інформацією, Samsung Display та LG Display розпочали початкове виробництво OLED-панелей для iPhone 16 у червні і суттєво наростили виробництво в липні.

Apple планує випустити близько 90 мільйонів одиниць iPhone 16 цього року, тоді як обсяг виробництва OLED-панелей перевищить ці цифри на 30% і складе близько 120 мільйонів панелей.

Очікується, що до кінця року Samsung Display поставить близько 80 мільйонів OLED-панелей, а LG Display — приблизно 43 мільйони. Обидві компанії дотримуються своїх виробничих графіків, щоб виконати ці плани.

Панелі направляються на фабрики, що входять до ланцюга постачання Apple, для складання готових моделей iPhone 16 вчасно до запуску. Як і минулого року, Apple планує анонсувати нові моделі приблизно в середині вересня, ймовірно, у вівторок, 10 вересня.

Лінійка iPhone 16 включатиме моделі iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, які виглядатимуть подібно до моделей iPhone 15, але з деякими змінами. Розміри дисплеїв для iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max зростуть: iPhone 16 Pro отримає 6,3-дюймовий екран (з 6,1 дюйма), а iPhone 16 Pro Max — 6,9-дюймовий екран (з 6,7 дюйма). Дисплеї стандартних моделей iPhone 16 залишаться без змін: iPhone 16 матиме 6,1 дюйма, а iPhone 16 Plus — 6,7 дюйма.

Серед нових функцій, які, за чутками, з’являться в iPhone 16, очікуються нова кнопка для зйомки фото та відео в ландшафтному режимі, швидші чіпи серії A, оновлення камери, підтримка Wi-Fi 7 та швидші модеми 5G для деяких моделей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ