MacBook Pro отримує оновленні чипи M4, M4 Pro та M4 Max від Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple планує випустити нові моделі MacBook Pro цього року, зокрема з чіпами M4, M4 Pro і M4 Max. Окрім цього, очікуються оновлення для моделей Mac mini та iMac. Чіпсет M4, вже представлений в iPad Pro, став першим чіпом, виготовленим за 3-нм техпроцесом TSMC другого покоління, і використовувався в 11- та 13-дюймових моделях. Тепер він має з’явитися і в нових моделях Mac.

Реклама

Очікується, що запуск нових MacBook Pro буде схожий на попередній випуск M3, коли були представлені M3 Pro і M3 Max поряд із базовою версією. Також прогнозується, що в 2025 році з’являться оновлені моделі Mac Studio і Mac Pro з новим чіпом M4 Ultra. Дизайн цих моделей залишиться незмінним.

Щодо продуктивності, чіпсет M4 демонструє вражаючі результати. Apple випустила дві версії M4 з різними ядрами CPU і GPU: топова версія з 10 ядрами перевершує M2 і M3, отримуючи високі оцінки в тестах Geekbench 6. Більш базова версія з 9 ядрами також показує хороші результати. Проте точні дані про продуктивність M4 і M4 Max будуть відомі тільки після їх офіційного випуску.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ