WhatsApp готує нову функцію, яка змінить спосіб спілкування

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

WhatsApp готується впровадити популярну функцію Instagram – реакції на повідомлення подвійним натисканням. Ця функція, вже добре відома користувачам приватних повідомлень Instagram, тепер переходить до іншого продукту Meta.

Реклама

Наразі функція тестується на Android і доступна в останній бета-версії. Щоб її випробувати, необхідно приєднатися до бета-каналу WhatsApp для Android через Play Store, якщо там є вільні місця.

Подвійне натискання дозволяє швидко додати реакцію до будь-якого повідомлення. Ви можете реагувати на фото, відео та GIF-файли прямо з екрана перегляду медіа, економлячи час на довге натискання та вибір реакції. Подвійне натискання додає емодзі серця, як на Instagram. Для вибору іншої емодзі потрібно довго натискати на повідомлення, щоб відкрити меню реакцій.

Функцію подвійного натискання для реакцій неможливо відключити, що може стати незручністю для деяких користувачів, які можуть випадково реагувати на старі повідомлення під час прокручування чату.

Оскільки ця функція вже у бета-версії, очікується, що вона стане доступною для всіх користувачів у найближчі тижні або місяці.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ