Автори Hamster Kombat розповіли, як отримати токени в грі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Офіційний телеграм-канал Hamster Kombat розкрив деталі про отримання токенів після їх випуску. Розробники повідомили, що для цього не потрібно виконувати особливі вимоги — достатньо бути активним гравцем і прив’язати криптовалютний гаманець, отриманий через одну з бірж.

Реклама

У нашому докладному огляді гри Hamster Kombat ви можете дізнатися більше. Нещодавно в грі з’явилася міні-головоломка, де потрібно рухати свічки для отримання ключів, чия роль поки що не зовсім зрозуміла. Також додано розділ Playground з іграми, де також можна отримувати ключі. За словами розробників, участь у цих розділах не є обов’язковою для отримання токенів, але їх кількість залежатиме від активності гравця.

Дата випуску токенів поки невідома. Наразі розробники співпрацюють з командою блокчейну TON для створення оптимального технічного рішення. Біржа CoinDCX вже готова до запуску токенів HMSTR, а 1 серпня OKX проведе прелістинг. Токени представляють умовну частку користувача в криптовалютному проекті, яку можна продати за криптовалюту чи реальні гроші (хоча комісії бірж можуть бути високими).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ