Названо вартість монети Hamster Kombat за оцінками експертів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Популярна гра в Telegram Hamster Kombat продовжує набирати обертів, а користувачі сподіваються отримати значний прибуток після лістингу HMSTR-токена. Розробники обіцяють провести процедуру лістингу вже цього місяця, після чого стане відома вартість монети. До цієї важливої події залишилося зовсім мало часу, і цікаво дізнатися, скільки може коштувати токен.

Реклама

Щоб оцінити потенційний прибуток для завзятих гравців Hamster Kombat, слід врахувати кілька факторів:

  1. Популярність проєкту. Один із ключових факторів, що впливають на вартість монети після лістингу. Hamster Kombat користується великою популярністю, тому є підстави вважати, що токен зростатиме в перші дні після виходу на криптобіржі, з подальшим коригуванням курсу.
  2. Стан ринку криптовалют. Існують два типи ринку: “бичачий” та “ведмежий”. У “бичачий” ринок нові криптомонети активно зростають і набирають вагу, тоді як у “ведмежий” ринок можуть виникнути труднощі з їхньою капіталізацією.
  3. Плани проєкту. Маркетинг, стратегія розвитку та просування визначають, чи зможуть творці криптовалюти залучити інвесторів і привернути суспільний інтерес. Розробники Hamster Kombat не планують зупинятися після лістингу і активно шукають партнерів та джерела доходу від реклами.

Реклама

Думка експертів

Фахівці з CryptoNews вважають, що після офіційного виходу HMSTR-коїна на криптобіржі його вартість може досягти 0,05 долара (~4,5 рубля) за одиницю, що в п’ять разів більше за передбачувану початкову ціну монети, яка зараз становить 0,01 долара. Причиною цього є велика аудиторія, позитивні відгуки і, що важливо, підтримка від творця Telegram Павла Дурова.

Однак експерт з MediaMetriqa менш оптимістичний через оприлюднену токеноміку Hamster Kombat. Вона показує, що на початковому етапі на ринок вийде лише 1,27% від загальної кількості токенів, що може призвести до низької початкової вартості. Проте, є підстави вважати, що HMSTR-коїн може повторити долю Notcoin, який стартувавши з 0,01 долара, зріс на 200%.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ