Стосується всіх, хто користується банківською карткою: українці скаржаться на проблеми з Приват24

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українські біженці, які є клієнтами державного «ПриватБанку», висловлюють невдоволення через регулярні проблеми з доступом до мобільного додатку «Приват24» та непрофесійну підтримку в онлайн-чаті.

Реклама

Про це повідомляється на сайті Minfin .

Клієнти банку скаржаться на погане обслуговування

«Я рік за кордоном, тому не можу прийти фізично до відділення банку для вирішення проблеми. Підтримка в онлайн-чаті вкрай непрофесійна: неможливо замовити зворотний онлайн-дзвінок або посилання на вхід до Приват24. Блокується вхід до Приват24 регулярно щороку. Авторизацію пройти неможливо, робот не розуміє проблеми. Кілька разів дзвонила, але в підтримці посилають в онлайн чат, в якому за цілий день і багаторазове посилання на онлайн перевірку фото з паспортом результатів не дає. Оператор не підключається, робот не розуміє. Замкнуте коло. Написала скаргу до НБУ. …» , – Залишив скаргу клієнт ПриватБанку.

Реклама

У відповідь скарги ПриватБанк опублікував алгоритм дій на вирішення цих проблем. Фінустанова запевняє, що клієнтам доступний надійний канал зв’язку з банком, зокрема через онлайн-чат на офіційному сайті.

«Для вас фахівці працюють 24/7 та з радістю допоможуть вирішити питання. Для зручності та заощадження вашого часу при зверненні до підтримки, рекомендуємо описати ваше питання в повному обсязі текстом і далі дотримуватися підказок бота, щоб підключитися до оператора», — зазначили у ПриватБанку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ