Глобальні збої у Windows: комп’ютери по всьому світу не працюють

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ситуація залишається невизначеною, але останнє оновлення CrowdStrike, здається, викликало збої на комп’ютерах з Windows по всьому світу. Проблема торкається організацій різного масштабу, включаючи Лондонську фондову біржу, телевізійні компанії, авіаперевізників і залізничні служби. Багато користувачів стикаються з синім екраном смерті (BSoD). Є припущення, що причиною є нове оновлення CrowdStrike, як повідомляється на платформі X (раніше Twitter).

Реклама

BBC News повідомляє, що Microsoft вживає заходів для усунення наслідків, оскільки проблема також торкається їхніх хмарних платформ і Office 365. В даний момент в соціальних мережах обговорюють ситуацію, але офіційних коментарів не надходило. Очікується, що слідчі організації скоро розберуться із джерелом проблеми і представлять результати у майбутньому звіті.

Основною підозрою є Falcon Sensor, який відповідає за захист від атак. Авіакомпанії United, Delta та American Airlines оголосили про “глобальну наземну зупинку”, хоча безпека рейсів, що вже у повітрі, не викликає занепокоєння. Телевізійні канали, такі як Sky TV та BBC CBBC, також зазнають збоїв. На даний момент немає інформації про витік даних.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ