iPhone 16 не виправдає очікувань: Apple зіткнулася з проблемами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо заявив, що навіть Apple почала сумніватися в успіху модельного ряду iPhone 16. Через це компанія поки що не збільшила замовлення на виробництво цих смартфонів. Як доказ він наводить нещодавні звіти про доходи основних постачальників – TSMC та Largan. TSMC, яка виробляє чіпи, зазначила, що не бачить збільшення замовлень, а Largan повідомила, що замовлення на топові моделі у 2024 році залишаються на рівні торішніх.

Реклама

Куо прогнозує, що Apple планує продати 87 мільйонів iPhone 16 у другій половині 2024 року, що менше порівняно з 91 мільйоном iPhone 15, які компанія випустила у 2023 році.

Аналітик припускає, що Apple знизила очікування щодо впливу Apple Intelligence на продажі iPhone 16, оскільки ця функція буде доступна тільки англійською мовою і лише в США. Раніше багато інсайдерів стверджували, що саме штучний інтелект від Apple стане основним драйвером продажів і зробить лінійку iPhone 16 найпопулярнішою. Навіть Bloomberg нещодавно повідомляв, що Apple очікує збільшення поставок iPhone на 10% завдяки впровадженню нейромережевих функцій в iOS 18.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ