Telegram на смартфонах Samsung підтримуватиме автоматичний переклад розмови

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung розширює підтримку функції перекладу розмов у режимі реального часу, Live Translate, на 9 сторонніх програм, серед яких і месенджер Telegram.

Реклама

Live Translate – це аналог Google Translate, який пропонує не лише двосторонній переклад та озвучення тексту, але й голосовий переклад реальних телефонних розмов. Тепер Samsung поширює цю функцію на популярні месенджери, такі як KakaoTalk, Line, WeChat, WhatsApp, Telegram, Signal, Google Meet та інші.

Функцію Live Translate вперше представили з оновленням оболонки One UI 6.1 на смартфонах серії S24 у рамках пакету Galaxy AI, що дозволяє перекладати звичайні телефонні розмови. З виходом One UI 6.1.1 ця функція буде підтримувати й зазначені сервіси, забезпечуючи переклад в єдиному інтерфейсі користувача.

Реклама

На презентації новинок Galaxy Unpacked 10 липня, Samsung підтвердила, що до 13 вже підтримуваних мов додадуться 3 нові мови: арабська, індонезійська і російська, а також 3 нові діалекти: австралійська англійська, кантонський і канадська французька.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ