Лістинг Hamster Kombat відбудеться в найближчі 24 години: що робити в перші години після отримання токенів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Криптовалюти існують вже досить довго, проте лише в 2021 році вони привернули до себе увагу широкої громадськості по всьому світу. Людська психологія часто не сприяє відкритому обговоренню своїх неудач, що робить нас уразливими перед шахраями. Саме у 2021 році з’явилося безліч сумнівних проектів, які незаконно привласнили кошти десятків мільйонів людей по всьому світу. Хоча кількість криптовалют стрімко зростала, інтерес до них інвесторів лише зростав. Однак в 2022 році ситуація змінилася: кількість шахраїв зменшилася, інтерес до інвестування також знизився.

Реклама

На жаль, але мільйони людей нічого не навчаються і не здатні робити висновки на основі минулого досвіду. У 2024 році перша криптовалюта знову стала дорожчати, що призвело до зростання популярності альткоїнів та інших суміжних проектів. На думку багатьох аналітиків, однією з найбільших пірамід залишаються так звані клікери, які активно розповсюджуються через мережу Телеграм. Першим подібним проектом став Notcoin, суть якого полягала у виконанні щоденних завдань шляхом нескінченної кількості натискань на екран смартфона. Нещодавно розробники провели лістинг, після чого монети стали доступні на великих біржах. Абсолютно всі, хто встановив додаток і кликав по екрану, отримали певну кількість Notcoin, а вся хитрість криється в особливостях емісії. Так, всі монети були згенеровані в один день, а інвесторам роздали близько 90% всієї емісії. Пересічні клікери отримали копійки, ну а трохи крихт зі столу розробників дісталося популярним блогерам, що рекламують успішний спосіб життя з Notcoin.

Що ж, приклад розробників Notcoin наслідували десятки команд програмістів, а найпопулярнішим проектом став Hamster Kombat. Швидше за все, ви вже багато чули про цю гру. Вона більш різноманітна, ніж Notcoin, але суть зводиться до натискання на дисплей та отримання окулярів. Все це конвертується у токени, які можна буде продати за реальні гроші. Розробники обіцяють зробити кожного користувача багатим, але скільки насправді отримає кожен геймер, ніхто не знає. Як стало відомо, вже незабаром відбудеться лістинг токена Hamster Kombat на біржі CoinDCX. На початку липня було проведено попередній лістинг, але підсумки його не розголошуються, оскільки йшлося про кошти інвесторів. Передбачається, що лістинг може відбутися в найближчу добу, а значить, зовсім скоро у геймерів з’явиться можливість перевести віртуальні монети в реальні гроші.

Реклама

Розробники вже випустили звернення до користувачів, рекомендуючи їм не зволікати. Потрібно створити криптовалютний гаманець TON в Телеграм, після чого у вкладці AirDrop виконати прив’язку токенів Hamster Kombat до єдиної мережі. Монета отримає назву HMSTR і з’явиться на декількох ключових біржах. Аналітики очікують, що розробникам популярної гри не вдасться перевершити за початковою вартістю Notcoin. Фактично, проект взагалі не має ціни, оскільки ґрунтується на довірі користувачів та коштах інвесторів. Скільки саме грошей отримали розробники, ми не дізнаємося ніколи, але експерти вважають, що пересічним користувачам варто триматися від подібних проектів якнайдалі. Заробити у грі навіть кілька сотень доларів дуже складно, оскільки вартість токена дуже низька. Довготривалі інвестори вкладають кошти в десятки аналогічних проектів, тому не переживають, якщо один або кілька токенів із портфеля не приносять прибутку.

Ну а рядові користувачі в перші години після лістингу кинуться продавати свої нагромадження. Навіть якщо коштів буде переведено всього 5% від загальної емісії, це чинитиме тиск на HMSTR, обрушивши курс нової криптовалюти. Якщо ви є активним геймером, вже багато місяців клацаючи на віртуальних хом’яків, то експерти рекомендують взагалі нічого не робити. Отримайте належні вам токени і чекайте. Якщо пощастить, то за кілька років курс HMSTR збільшиться у кілька разів. Ну а якщо все піде за негативним сценарієм, то ви все одно втратите не так багато, адже більше 300 доларів отримають лише найактивніші користувачі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ