Новини України та Світу

Київстар зробив життя простіше: як використовувати функцію анонімних викликів

Share
Час читання: < 1 хв.

Мобільний оператор «Київстар» надав своїм абонентам інструкцію, як приховати свій номер під час здійснення дзвінків на інші мобільні номери. Однією з оновлених додаткових послуг є Антивизначник номера.

Для активації цієї послуги абонент може скористатися кількома способами: надіслати запит 100072#, скористатися функцією «Мій Київстар» або зателефонувати на номер 47732. Після відправлення запиту абонент повинен очікувати SMS із кодом підтвердження.

Для приховання номера під час дзвінка потрібно ввести комбінацію #31# перед номером абонента, якому ви зателефонуєте. Якщо у вашому телефоні є опція «Заборона передачі свого номера» в меню, можна використовувати її без додаткових комбінацій.

Для перевірки статусу Антивизначника номера можна відправити запит 100071# або перевірити у «Мій Київстар». Для відключення послуги потрібно відправити запит 100073#, використовувати «Мій Київстар» або зателефонувати на номер 477*32.

Послуга підключення для приховання номера є безкоштовною, але за її використання може стягуватися плата. Вартість послуги для передплатників складає 3,30 грн на день, а для абонентів контрактної форми оплати — 90 грн на місяць.

Важливо зауважити, що Антивизначник номера не працює при надсиланні SMS повідомлень, тобто ваш номер буде видно в отримувача. Також «Київстар» не гарантує, що послуга буде активна під час дзвінків на номери інших мобільних операторів. Деякі випадки, коли номер все одно буде видно, включають деталізований рахунок абонента, який отримав виклик, або використання послуги «Супервизначник номера» стороннім абонентом.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    П’ять ключових функцій iOS 18, які затримаються до грудня

    На конференції WWDC 2024 Apple анонсувала так багато нових функцій для iOS 18, що запам’ятати…

    15.09.2024

    Новий рекорд Wi-Fi: Morse Micro передала дані на майже 16 км за допомогою HaLow

    Бездротові мережі Wi-Fi зазвичай охоплюють невеликі відстані і призначені переважно для використання всередині приміщень. Однак…

    15.09.2024

    WhatsApp додає нову можливість: Передача прав власності на спільноти

    WhatsApp активно тестує нові функції, і одна з них вже доступна для деяких користувачів бета-версії.…

    15.09.2024

    Штучний інтелект тепер може передбачити землетруси за кілька місяців наперед

    Співробітники Геофізичного інституту Аляскінського університету у Фербенксі виявили, що штучний інтелект може ефективно прогнозувати землетруси…

    15.09.2024

    Samsung зменшила вагу Galaxy S25 Ultra, прибравши товсту металеву рамку

    Інсайдер Ice Universe продовжує ділитися деталями про майбутній флагман Galaxy S25 Ultra. Цього разу він…

    15.09.2024

    iPhone 16 vs. iPhone 16 Pro: Головні відмінності між стандартними і Pro моделями

    Розбираємось, чим відрізняються моделі iPhone 16 та яку краще обрати. Розміри, вага, дизайн і кольори…

    15.09.2024