Windows 11 отримала свіже оновлення з нав’язливою рекламою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За повідомленням популярного ресурсу Gizmochina, липневі оновлення операційної системи Windows 11 від корпорації Microsoft принесли із собою не лише виправлення різних помилок, але й нав’язливу рекламу під виглядом «рекомендацій». Ця реклама може з’являтися як у меню “Пуск”, так і в розділі “Параметри”. Судячи з відгуків у соцмережах та на тематичних форумах, реклама з’явилася не у всіх користувачів Windows 11, які встановили останні оновлення, але у більшості.

Реклама

На даний момент рекламу все ще можна відключити у параметрах персоналізації операційної системи. Тим не менш, з встановленням майбутніх оновлень, висока ймовірність того, що опція відключення реклами знову стане активною за замовчуванням. Досвідчені користувачі відзначають, що апдейти для Windows 11 часто можуть приносити більше неприємностей, ніж користі: виправляючи одні помилки, вони можуть створювати нові проблеми, такі як широко відомі проблеми з «Провідником» і панеллю завдань, що виникають після встановлення оновлень. Тепер до цього списку додалася ще й реклама, яка, як очікується, з часом буде з’являтися все частіше.

До такої схеми монетизації можна було б поставитися з розумінням, якби операційна система Windows 11 поширювалася безкоштовно, але вартість ліцензійних копій, які купуються в роздріб, залишається доволі високою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ