Дуже корисна функція Telegram з’явиться у WhatsApp безкоштовно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В найближчих оновленнях месенджера WhatsApp з’явиться нова функція – розшифровка голосових повідомлень. Ця опція буде доступна для всіх користувачів сервісу. Ресурс WABetaInfo виявив, що у свіжій бета-версії WhatsApp для Android додали функцію розшифровки голосових повідомлень декількома мовами. Вона повинна значно полегшити взаємодію з голосовими повідомленнями для тих, хто з якихось причин не може або не хоче їх слухати.

Реклама

Користувач зможе перевести аудіо в текст простим натисканням на кнопку – функціонал буде вбудований у месенджер нативно. Перед першою розшифровкою користувачеві знадобиться завантажити спеціалізовані голосові пакети, після чого цей процес буде виконуватися автоматично без додаткових дій з боку користувача.

Ця функція давно існує в Telegram, але повноцінно працює тільки на платних Premium-акаунтах. Водночас користувачі Telegram Premium можуть заборонити іншим користувачам надсилати їм голосові повідомлення.

Реклама

Розробка функції розшифровки голосових повідомлень у WhatsApp розпочалася ще восени 2021 року. Тому її поява в основному додатку очікується вже найближчим часом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ