Стало відомо коли в Росії повністю заблокують YouTube 

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Росії планують остаточно заблокувати відеосервіс YouTube вже у вересні поточного року, про що повідомляють кілька профільних російських ЗМІ. Користувачі YouTube з Росії вже почали скаржитися на низьку швидкість завантаження контенту. За словами джерела, з середини літа соціальна мережа сильно сповільниться, а на початку осені її повністю заблокують.

Реклама

Чутки про повне блокування YouTube в Росії ходять уже давно, проте досі популярний відеохостинг залишався доступним, оскільки він користується великою популярністю серед росіян, на відміну від Instagram і Facebook, які були заблоковані невдовзі після початку війни.

Після блокування YouTube його функції має взяти на себе соціальна мережа “ВКонтакте”. Російські чиновники зазначають, що місцеві відеохостинги зможуть конкурувати із західними не раніше ніж через 5 років, за умови, що обставини залишаться незмінними.

Реклама

Також у травні 2024 року з’явилася інформація, що Microsoft знову дозволила росіянам оновлювати Windows і Office. Більше того, американська корпорація не обмежила російським IT-компаніям доступ до своїх хмарних продуктів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ