Apple рекомендують уникати радикальних змін у дизайні своїх годинників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У міру наближення 10-річного ювілею годинника Apple Watch, спекуляції про масштабний редизайн викликають суперечки серед фанатів компанії. Останні повідомлення свідчать про те, що Apple може вибрати більш “тонкі” покращення замість радикальних перетворень у майбутніх моделях Series 10.

Реклама

Протягом останніх років еволюція дизайну Apple Watch була поступовою і не дуже радикальною, за винятком моделі Apple Watch Ultra. Основні зміни включали зменшення рамок і вдосконалення внутрішніх компонентів, але загальна філософія дизайну залишалася незмінною. Багато хто, включаючи Філіпе Еспосіто з 9to5Mac, стверджує, що нинішній прямокутний дизайн забезпечує “правильний баланс” між функціональністю та естетикою, вигідно відрізняючись від круглих аналогів конкурентів.

Еспосіто підкреслює, що такі покращення, як збільшення часу автономної роботи та нові датчики здоров’я, є бажаними. Однак повне оновлення дизайну може бути не обов’язковим, якщо поточний форм-фактор ефективно задовольняє потреби користувачів. Таким чином, майбутні моделі Apple Watch можуть зосередитися на внутрішніх вдосконаленнях, зберігаючи при цьому перевірений часом дизайн, який вже став фірмовим для цього пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ