Vodafone пояснив причину зникнення мобільного зв’язку абонентам

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У зв’язку з регулярними відключеннями електроенергії по всій країні, користувачі мобільного зв’язку та Інтернету постійно зіштовхуються з труднощами. Інтернет стає недостатньо швидким або зовсім відсутній, а деякі абоненти мобільних операторів також відзначають повну відсутність мобільного зв’язку.

Реклама

Абоненти компанії «Vodafone» особливо висловлюють своє незадоволення щодо якості мобільного Інтернету. На сторінці оператора у Facebook одна з абоненток звернулася з наступним зауваженням:

«Водафон, робіть щось! Інтернету немає від слова зовсім. Ні 3G, ні LTE. Я оплачую послугу, не користуюсь задарма, тому прошу надати послугу. І не треба розповідати про відключення світла, через які зростає навантаження і т.д. Чому таке в київстар не спостерігається? Можливо, за більше як два роки війни, ви могли б подбати про альтернативне живлення?»

Представники компанії «Vodafone» відреагували на це зауваження, зазначивши: «Наші спеціалісти активно працюють над ситуацією. З кожним днем подібних складнощів стає все менше…»

Реклама

Інша абонентка також повідомила про те, що під час відключення світла відсутні мережа і мобільний Інтернет. Представники компанії підтвердили, що «погіршення якості покриття є неприємною ситуацією, оскільки при відсутності електроживлення базові станції працюють на вбудованих акумуляторах, які не можуть тримати заряд вічно, тому в певних районах може зникати покриття».

Компанія радить абонентам звертатися до неї через особисті повідомлення для передачі інформації відповідальним фахівцям для відновлення мережі. Також вони рекомендують скористатися послугою «Національний роумінг», під’єднавшись до доступної мережі в ручному режимі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPOLITEKA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ