Spotify презентував нову цікаву можливість для користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Стримінговий музичний сервіс Spotify зменшує дистанцію між подкастерами та їхніми слухачами, запровадивши функцію коментарів для подкастів, яка вже доступна в епізодах.

Реклама

Слухачі можуть знайти новий розділ коментарів, прокрутивши сторінку нижче елементів керування відтворенням або перейшовши на сторінку епізоду після завершення прослуховування. Спочатку всі коментарі будуть приватними за замовчуванням, а подкастери матимуть повний контроль над тим, які з них будуть відображатися на їхній сторінці. Вони можуть публікувати або видаляти будь-які коментарі на свій розсуд. Якщо у них немає часу на модерацію, вони можуть дозволити коментарі лише для окремих епізодів або взагалі відмовитися від цієї функції.

Spotify надає творцям повний контроль над коментарями через оновлений додаток Spotify for Podcasters. Автори, чиї подкасти не розміщені на цій платформі, спершу повинні заявити права на своє шоу через додаток. Окрім можливості контролювати, які коментарі публікуватимуться, творці отримуватимуть сповіщення про нові коментарі та матимуть доступ до аналітики, що допоможе їм краще зрозуміти свою аудиторію.

Реклама

Spotify зазначає, що слухачі, які взаємодіють з інтерактивними функціями сервісу, такими як опитування, мають в середньому в чотири рази більше шансів повернутися до шоу протягом 30 днів. Ці користувачі також витрачають удвічі більше часу на прослуховування подкастів, ніж ті, хто не користується інтерактивними функціями. Компанія планує зробити свою платформу ще більш інтерактивною та покращити функціонал коментарів, орієнтуючись на відгуки користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ