Переломний момент для Apple: вихід iPhone 16 стимулює продажі в Китаї

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виручка Apple від реалізації смартфонів у Китаї за перший квартал цього року викликала певну суперечку серед різних джерел, однак керівництво компанії наполягало на тому, що продажі на місцевому ринку зросли. Аналітики з Wedbush прогнозують, що осінній дебют iPhone 16 призведе до значного зростання попиту на смартфони Apple у Китаї.

Реклама

За їхніми прогнозами, другий квартал цього року стане останнім періодом, коли постачання iPhone у Китаї знижуватиметься. У третьому кварталі, коли очікується дебют нової лінійки iPhone 16, попит на смартфони Apple повинен повернутися до зростання. Це стосується не лише китайського ринку, але й інших регіонів світу. Представники Wedbush підвищили свій прогноз щодо курсової вартості акцій Apple до $275, тоді як поточне котирування становить близько $227.

Оптимізм інвесторів підживлюють результати конференції для розробників WWDC 2024, що пройшла минулого місяця. Apple продемонструвала свої плани щодо інтеграції технологій штучного інтелекту у свою програмну екосистему. Якщо при анонсі iPhone 16 буде акцент на функціях штучного інтелекту, це може створити значний попит на нові пристрої по всьому світу.

Реклама

На сьогоднішній день кількість пристроїв під керуванням iOS становить близько 2,2 млрд. одиниць, з яких приблизно 1,5 млрд. припадає на iPhone. Представники Wedbush вважають, що протягом найближчих шести чи дванадцяти місяців розробники випустять сотні нових додатків для цієї екосистеми, які використовуватимуть можливості штучного інтелекту. Це, у свою чергу, підігріє інтерес до нових смартфонів Apple.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ