Київстар розпочав тестування 4G-мережі на спектрі 2100 МГц

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Провідний український мобільний оператор Київстар оголосив про початок випробувань нових радіочастот для розширення покриття 4G-мережі. Згідно з пресслужбою компанії, з 3 вересня 2024 року розпочнуться тести частот у спектрі 2100 МГц у містах Чернівці та Горішні Плавні.

Реклама

Головною метою тестування є заміна застарілої технології 3G на сучасний стандарт 4G, що покращить якість зв’язку та швидкість мобільного інтернету. За прогнозами компанії, абоненти відчують значне покращення якості з’єднання, а швидкість передачі даних може зрости в 10 разів.

Важливо зазначити, що під час тестування всі основні послуги зв’язку, включаючи голосові дзвінки та SMS, будуть доступні у звичайному режимі. Проте для повного користування перевагами 4G-мережі абонентам може знадобитися заміна SIM-карти на USIM.

Реклама

Київстар надає своїм клієнтам можливість безкоштовно замінити SIM-карти на USIM зі збереженням номера. Замовлення нової картки можна здійснити з доставкою на відділення Укрпошти або в фірмових магазинах оператора.

Ця ініціатива відповідає стратегії Київстар щодо розвитку 4G-технологій в Україні, спрямованої на забезпечення абонентів якісним зв’язком та швидкісним мобільним інтернетом по всій країні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ