Instagram почав тестувати ШІ-чати на основі своїх користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Instagram запускає нову функцію AI Studio, яка дозволяє блогерам створювати чат-ботів. Поки що ранній тест доступний лише в США. Користувачі зможуть взаємодіяти з цими “ШІ-аватарами” через обмін повідомленнями. Компанія зазначає, що створені ШІ тексти будуть чітко позначені та можуть “містити неточності”, але вона працюватиме над запобіганням неприйнятному контенту.

Реклама

Ці чат-боти будуть базуватися на “особистості” блогера та спілкуватимуться з користувачами, відповідаючи на їхні запитання. Марк Цукерберг підкреслив, що ці ШІ знаходяться на ранніх стадіях розвитку та згодом удосконалюватимуться.

Meta також планує поширити цю функцію на бізнес, дозволяючи створювати “ШІ-представників” для взаємодії з клієнтами.

Більш широке бачення Meta включає різноманітних ШІ-персон, не обов’язково заснованих на блогерах, які «поліпшать користувальницький досвід, відображаючи різні інтереси».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: