Новини України та Світу

YouTube працює над новим видом Premium підписки

Share
Час читання: 2 хв.

Google щойно випустила низку нових функцій для підписників YouTube Premium, таких як пропуск до кращих моментів відео, перегляд Shorts у режимі «картинка в картинці» (PiP) та інше. Але це не все – є чутки, що Google може незабаром запустити нові плани підписки Premium.

У дописі на форумі спільноти YouTube, команда YouTube згадала про плани впровадити більше платних рівнів і способів для користувачів Premium ділитися своїми привілеями з іншими.

“Ми прагнемо надати учасникам більше варіантів планів, розширюючи наші існуючі пропозиції на більше регіонів, а також запроваджуючи нові плани та досліджуючи способи, як ви можете ділитися своїми перевагами з друзями в майбутньому!”
– Гейзел, член команди YouTube, червень 2024

На даний момент YouTube пропонує три щомісячні платні плани: стандартна підписка Premium за $13.99, сімейний план, який дозволяє додати до п’яти учасників за $22.99, та студентський план за $7.99 на місяць. Підписавшись, ви отримуєте такі переваги:

  • Перегляд відео без реклами
  • Можливість завантажувати відео для перегляду офлайн
  • Доступ до YouTube Music
  • Відео якості 4K на телефонах і планшетах
  • Відео у 1080p Premium
  • Ексклюзивний оригінальний контент

Проте це ще не все, оскільки YouTube щойно додав деякі приємні оновлення для користувачів Premium. Користувачі Android тепер можуть використовувати функцію «перейти вперед», що керується штучним інтелектом, і вона з’явиться на iOS у найближчі кілька тижнів. Крім того, ви незабаром зможете переглядати YouTube Shorts у режимі картинка в картинці на Android, як у TikTok.

YouTube також працює над покращенням досвіду завантаження та вирішенням набридливих проблем з пам’яттю, з якими стикаються користувачі.

Команда YouTube не розкрила деталі про нові рівні підписки, які може запровадити платформа, але планує зробити поточні плани доступними в більшій кількості регіонів.

YouTube може потенційно представити більш доступний, безрекламний рівень без усіх додаткових привілеїв Premium. Чесно кажучи, я б негайно підписався на такий план. Хоча інші привілеї цікаві, безрекламний досвід є найважливішим для мене, принаймні.

Але, залишаючи особисті вподобання осторонь, з огляду на те, що ціни на YouTube Premium зросли за останній рік, компанія взялася за блокування інструментів для блокування реклами та посилює контроль над способами отримання дешевших підписок, більш доступний рівень з меншим набором функцій може бути популярним серед багатьох людей.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Youtube
  • Останні записи

    OnePlus Ace 3 Pro розсіює тепло на 85% краще, ніж iPhone 15 Pro Max

    Описані характеристики OnePlus Ace 3 Pro порівняно з iPhone 15 Pro Max дійсно підкреслюють переваги…

    30.06.2024

    Як відновити видалений контакт на смартфоні: інструкція

    Для відновлення видалених контактів на Android-смартфоні є декілька способів, які ви можете спробувати: Крок 1:…

    30.06.2024

    CryptoQuant прогнозує позитивну динаміку крипторинку у III кварталі 2024 року

    Експерти аналітичної компанії CryptoQuant прогнозують позитивний рух на криптовалютному ринку у третьому кварталі 2024 року,…

    30.06.2024

    Застосування штучного інтелекту для боротьби з хакерами

    Ваша фантазія про використання штучного інтелекту (ШІ) у кібербезпеці має потужний потенціал і відкриває двері…

    30.06.2024

    Як убезпечити себе від інтернет-шахраїв: поради експертів

    У наш час інтернет-шахрайство стає все більшою загрозою, і важливо приділяти увагу заходам безпеки для…

    30.06.2024

    Скасований Google Pixel Fold у 2020 року показали наживо

    Гнучкий смартфон Google Pixel Fold не був першою спробою Google створити складний телефон. Насправді, Google…

    30.06.2024