Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям, який знаходиться у межах діапазону Bluetooth, підробити дані пристрою, з яким раніше було з’єднано ваші навушники. Це може дозволити зловмисникові отримати доступ до ваших навушників.

Реклама

Хоча зазвичай Apple не розголошує деталі щодо змін у випускних примітках для прошивки AirPods, компанія опублікувала окремий документ підтримки, в якому вказано, що сьогоднішні оновлення прошивки вирішують виявлену проблему безпеки для AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro і Beats Fit Pro.

Apple зазвичай зазначає в своїх документах підтримки, якщо проблему безпеки вже використовували в реальних атаках, проте наразі компанія не надала такої інформації стосовно цієї проблеми. Однак рекомендується якнайшвидше оновити прошивку ваших навушників, оскільки після розголошення існування проблеми інші особи можуть спробувати її експлуатувати.

Немає прямого механізму для запуску оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats, але Apple зазначає, що оновлення “автоматично постачаються, коли ваші навушники з’єднані і перебувають у межах діапазону Bluetooth вашого iPhone, iPad або Mac”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ