Київстар запровадив онлайн-ідентифікацію для всіх номерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Для додаткового захисту номерів абонентів Київстар впровадив сервіс онлайн-ідентифікації для реєстрації номерів через “Дія” або BankID НБУ. Про це повідомляє сайт мобільного оператора.

Реклама

Раніше онлайн-реєстрація номера була можлива лише за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Тепер, щоб зареєструвати номер онлайн, необхідно:

  • Перейти на сторінку реєстрації номера на сайті Київстар.
  • Авторизуватися в обліковому записі Київстар або створити його.
  • Поділитися ID-карткою або закордонним паспортом через Дія або пройти ідентифікацію за допомогою BankID НБУ.
  • Підписати заяву на екрані та дочекатися повідомлення про реєстрацію номера.

Реєстрація номера забезпечує, що лише власник може відновити, заблокувати або перевипустити SIM-картку. Ці операції стають доступними тільки після перевірки документа, пов’язаного з номером, що значно підвищує безпеку всіх пов’язаних сервісів, таких як онлайн-банкінг, облікові записи в соціальних мережах та мобільні додатки. Процедура реєстрації номера безкоштовна та не впливає на тариф, баланс рахунку або підключені послуги.

Нещодавно Київстар, спільно з Дією та НБУ, впровадив можливість замовити eSIM із контрактним підключенням. Для цього необхідно пройти ідентифікацію через сервіс BankID НБУ або поділитися паспортними даними через програму Дія, що також підвищує безпеку номера.

Київстар є найбільшим українським оператором електронних комунікацій, який станом на квітень 2024 року обслуговував близько 24 мільйонів абонентів мобільного зв’язку та понад 1 мільйон абонентів «Домашнього Інтернету».

Компанія надає послуги з використанням мобільних і фіксованих технологій, включаючи 4G, Big Data, хмарні рішення, кіберзахист та цифрове телебачення. Київстар активно впроваджує нові телекомунікаційні технології та планує інвестувати 600 мільйонів доларів США у цей напрямок протягом найближчих трьох років.

Під час війни компанія підтримує Україну, виділивши понад 2 мільярди гривень на підтримку ЗСУ, абонентів та соціальні проєкти. Акціонером Київстару є міжнародна група VEON, акції якої котируються на біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар працює в Україні вже 26 років і визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, найкращим роботодавцем та соціально відповідальним підприємством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоUkrainianwall.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: