Vodafone збільшила вартість популярних тарифів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На початку червня мобільний оператор Vodafone вніс зміни до своїх тарифних планів і вартості послуг, що призвело до збільшення вартості для абонентів.

Реклама

Наприклад, тариф Vodafone Turbo підвищився з 165 гривень до 180 гривень за період 4 тижнів. У той же час оператор включив безлімітний інтернет у склад тарифу, а кількість хвилин для розмов по Україні залишилась незмінною.

Тариф Joice Start/Start Special тепер коштує 200 гривень за 4 тижні, що на 20 гривень більше порівняно з попередньою ціною. В рамках цього плану абоненти отримують 800 хвилин розмов і 25 ГБ інтернет-трафіку.

Тариф Joice Pro теж зазнав змін – його вартість зросла з 230 гривень до 260 гривень за 4 тижні, що на 30 гривень більше ніж раніше. У цьому плані абоненти отримують 1200 хвилин розмов і 35 ГБ інтернет-трафіку.

Зазначені зміни вартості тарифних планів пов’язані з розширенням послуг та включенням додаткових можливостей для користувачів.

Ну і звичайно ж, тариф Joice Max зріс на 30 гривень, тож тепер за 4 тижні доведеться заплатити 330 гривень. За ці гроші користувачі отримують додаткові 1600 хвилин розмови та 50 ГБ Інтернету.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоvodafone.ua

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ