Новини України та Світу

Apple припиняє випуск моделей Watch Series 10 у невеликому розмірі

Share
Час читання: < 1 хв.

Відомий аналітик Мінґ-Чі Куо підтвердив слова іншого інсайдера, журналіста Марка Гурмана, щодо того, що Apple планує припинити виробництво невеликих моделей смарт-годин Watch Series 10. За отриманою інформацією, компанія зосередиться на досягненні «найтоншого дизайну», щоб Watch Series 10 відповідали естетичному стилю «надтонких» iPad та MacBook Pro.

У новій лінійці Watch Series 10 всі моделі матимуть розміри екрану 45 та 49 мм. Це збільшення екранів дозволить зменшити ширину рамок годинника, що сприятиме створенню більш сучасного і компактного вигляду.

Більше того, Куо каже, що з другої половини 2024 року Apple Watch включатимуть компоненти, виготовлені з використанням технології 3D-друку. Інсайдер зазначив, що інтенсивне тестування протягом останнього року нібито підвищило ефективність виробництва 3D-друку.

І його слова перетинаються з інформацією Гурмана, що Apple хоче створити «новий клас пристроїв, які мають бути найтоншими та найлегшими продуктами у своїх категоріях у всій технологічній галузі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Infinix Note 40s з’явився на вебсайті компанії перед презентацією

    Очікується, що Infinix випустить ще один телефон з серії Note 40 під назвою Note 40s,…

    29.06.2024

    Масштабне оновлення HyperOS почало надходити на смартфони Xiaomi та Redmi

    Xiaomi представила новий великий програмний апдейт HyperOS, який вже почали отримувати власники деяких моделей смартфонів…

    29.06.2024

    Spotify видалив російських співаків, які підтримують війну в Україні

    Spotify прийняв рішення видалити сторінки російських виконавців з свого музичного сервісу, які підтримували війну в…

    29.06.2024

    Motorola випустила Moto Tag – повноцінна альтернатива Apple AirTag для Android

    Компанія Motorola представила новий пошуковий трекер, що отримав назву Moto Tag. Ось основні характеристики цього…

    29.06.2024

    Представлений фен Xiaomi MIJIA Disney Princess Limited Edition з унікальним дизайном

    Популярний китайський виробник гаджетів Xiaomi випустив лімітовану версію фена MIJIA H501 Disney Princess Limited Edition,…

    29.06.2024

    У мережі показала концепт повнорозмірних навушників у прозорому стилі Nothing

    Здається, дизайнери дуже надихнулися дизайн-кодом бренду Nothing і випускають подібні рендери із завидною регулярністю. Згідно…

    29.06.2024