Vodafone представив безкоштовний інтернет для планшетів і ноутбуків

Час читання: < 1 хв.
Vodafone представив безкоштовний інтернет для планшетів і ноутбуків

Vodafone представив нову послугу під назвою “Інтернет для 2-го девайсу”, яка дозволяє клієнтам отримати додаткову SIM-картку для використання інтернету на планшеті або ноутбуці, використовуючи один номер та загальний рахунок для обох карток.

Реклама

Ця послуга дозволяє ділитися інтернет-трафіком між основною та додатковою SIM-карткою, обидві з яких мають спільний баланс та використовують інтернет в рамках одного тарифу. Вона також надає можливість контролювати використання та стежити за балансом обох карток.

Особливість цієї послуги полягає в тому, що сесія інтернету на додатковій картці не переривається під час голосових викликів. Додаткова SIM-картка підтримує інтернет стандартів 3G та 4G і працює в будь-якій точці мережі Vodafone. Крім того, на цій картці заблоковані голосові дзвінки, SMS-послуги та USSD запити, що запобігає випадковому підключенню небажаних послуг.

Зараз читають  Vodafone розпочав масштабне оновлення: скільки це триватиме

Послугу можна замовити у тарифних планах Vodafone RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra, Red Business XL, Red Business VIP. Для підключення потрібно купити стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн (в інтернет-магазині або в будь-якому магазині Vodafone).

Послуга надається без додаткової плати для всіх тарифних планів, крім SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L, для яких перший місяць використання буде безкоштовним, а з другого місяця плата становитиме 50 грн. на місяць.

За даними Vodafone, додаткову карту використовують не лише у планшетах та смартфонах, але також у ноутбуках, модемах і навіть в автомагнітолах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОZnaj.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.