WhatsApp тепер підтримує відеодзвінки з участю до 32 осіб

Час читання: < 1 хв.
WhatsApp тепер підтримує відеодзвінки з участю до 32 осіб

WhatsApp постійно вдосконалює свої можливості, додаючи нові функції, які покращують якість відеодзвінків. Схоже, ця програма для обміну повідомленнями стає все більш схожою на такі популярні платформи, як Zoom, Google Meet або Apple FaceTime, пропонуючи все більше можливостей.

Реклама

Одне з останніх нововведень — збільшення максимальної кількості учасників відеодзвінка до 32 осіб, як для мобільних пристроїв, так і для комп’ютерів під керуванням Windows та macOS. Раніше максимальна кількість учасників на цих пристроях становила 16 та 8 осіб відповідно. FaceTime також дозволяє брати участь у відеодзвінку до 32 користувачів, тоді як Zoom та Google Meet лідирують, забезпечуючи можливість участі до 100 осіб. Крім того, у відеодзвінку тепер підсвічується і розташовується в передній частині екрану активний співрозмовник.

Зараз читають  WhatsApp покращив відеодзвінки: що змінилося

Також було покращено функцію спільного використання екрану, яка тепер включає підтримку аудіо. Це означає, що учасники можуть обмінюватися звуком під час спільного використання екранів, наприклад, дивитися відео одночасно з контактами.

Ще одна нова функціональність для WhatsApp знаходиться під капотом. Цей кодек повинен підвищити надійність відеодзвінків, особливо у випадках, коли кінцеві користувачі мають погане інтернет-з’єднання або використовують застарілі пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.