YouTube розробляє нові методи протидії блокувальникам реклами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відеосервіс YouTube продовжує активно боротися з використанням блокувальників реклами, аргументуючи це тим, що користувачі, які уникнули перегляду реклами, можуть позбавляти творців контенту відповідної винагороди. Однак, за висновками численних експертів, основними мотивами корпорації Google є їхні власні комерційні інтереси, що є зрозумілим для такої великої корпорації.

Реклама

Згідно з інформацією, що надійшла від ресурсу 9to5google, YouTube розглядає можливість впровадження нового методу для боротьби з блокувальниками реклами. Цей метод полягає в тому, щоб інтеграції рекламних елементів впроваджувалися безпосередньо на сервері, щоб їх було неможливо відрізнити від основного відеопотоку.

За інформацією команди SponsorBlock, зараз функція знаходиться на етапі тестування, тому новий метод показу реклами використовується лише для вкрай невеликої кількості користувачів. Якщо Youtube поширить нову практику на всіх глядачів, блокувальники реклами стануть неефективними, оскільки не зможуть відрізнити інтеграцію від основного контенту, що демонструється у відео.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ