Microsoft тестує нову функцію ШІ для менеджера зображень профілю у Windows 11

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft продовжує додавати нові функції з використанням технологій штучного інтелекту в Windows 11 — як повідомляється в матеріалі сайту Windows Latest, у попередній версії Windows 11 Build 26231, доступній для учасників каналу Canary, з’явилося кілька нових можливостей, зокрема із застосуванням ШІ.

Реклама

Трохи раніше журналісти джерела виявили, що Microsoft працює над новою ШІ-функцією для менеджера зображень профілю, але в той час вона була непрацездатною, а у версії Windows 11 Build 26231 вона стала доступною для використання, хоча і прихована для цілого ряду користувачів.

У випадку, якщо доступ все ж таки є, то в розділі «Облікові записи» програми «Налаштування» з’явиться новий пункт «Ваша інформація». Як з’ясували фахівці Windows Latest, нова функція додає кілька можливостей зміни зображення профілю.

Завдяки нововведенню користувач може застосувати фільтри до зображення профілю, збільшити або повернути його, або використовувати ШІ-функції для розмиття фону, збільшення роздільної здатності зображення або застосування портретного освітлення.

Зазначається, що в даний момент ця функція знаходиться на етапі тестування, тому в процесі її використання або збереження налаштувань можуть спостерігатися різноманітні збої, які повинні бути усунені в наступних збірках Windows 11.

Окрім тестування нової ШІ-функції, Windows 11 Build 26231 отримала й інші покращення, у тому числі оновлені діалогові вікна, автозбереження зображень у «Ножицях», а також виправлення в Диспетчері Задач та Провідника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ