Павло Дуров оголосив про запуск Mini Apps Store у Telegram

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У своєму пості Дуров розповів, що минулого тижня Microsoft представила свого AI-бота Copilot в Telegram. А також між рядками анонсувала поява Mini Apps Store у месенджері.

Реклама

Минулого тижня Microsoft представила свого AI-бота Copilot у Telegram.

Я не здивований, побачивши, що великі технологічні компанії запускають свої програми в Telegram. Telegram – єдина платформа, яка доброзичлива до всіх розробників штучного інтелекту і не нав’язує користувачам своїх чат-ботів, що конкурують.

Нова можливість оплачувати цифрові товари та послуги за допомогою «Зірок», де Telegram практично не бере комісію (менше 5%) та субсидує рекламу, не тільки прибуткова для розробників, але й відповідає правилам Apple та Google. Ось чому ми будемо рекомендувати ботів та міні-додатки, які приймають зірки, у відповідних частинах додатків Telegram.

Наприклад, ми почнемо показувати розділ штучного інтелекту в нашому майбутньому Mini App Store компаніям, які додають роботів для обробки відгуків клієнтів. Або пропонувати ботів, які допоможуть створювати стікери користувачам, які спробують наш конструктор стікерів. І так далі. Можливості безмежні, – розповів Павло Дуров.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ